Nog eens ten overvloeden OPPASSEN blijft geboden. 

Met nadruk moet erop gewezen worden, dat zeker bij gebruik van zwaardere en/of waardevolle voorwerpen, de klittenband goed gehecht is aan de ondergrond. Zo nu en dan controleren blijft bij de zelfklevende klittenband een must. Als de klittenband  aan de rand gaat krullen, dan is vervangen belangrijk. Wanneer de klittenband gehecht is op ontvette gladde oppervlakken zal dat veel minder snel gebeuren. Indien mogelijk ondergond voorzien van een gladde laag (vernis of houtlijm) of nieten. Ook kan bij veelvuldig gebruik de klittenband "vollopen". De stof tussen de haakjes verwijderen lukt met klittenband, maar het best met een ministaalborstel. Op internet zagen we bij www.hollandbikeshop.com dergelijke borsteltjes.

Ondertussen gebruiken we voor de zwaardere objecten een nieuw soort hechter. Het zijn kunsstof plaatjes voorzien van een groot aantal metalen haakjes, die vervolgens tegen het te hangen voorwerp worden bevestigd. Omdat deze haakjes scherp zijn is voorzichtigheid geboden. Deze plaatjes kunnen indien onoordeelkundig gebruikt schade of verwondingen veroorzaken.

De koper/gebruiker dient zich er bewust van te zijn dat hij/zij ter voorkoming van schade de omgeving en medegebruikers en ook zichzelf voldoende vertrouwt.

Zorg ervoor dat de belasting van het materiaal tevoren wordt gecontroleerd wees ervan bewust  dat overgewicht nare gevolgen kan hebben.

Bedenk ook dat bij verhitting de hechting niet meer kan worden gegarandeerd. 

Klittenwand stelt zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk bij onjuist gebruik en verwijst naar de fabrieksaanwijzingen van Velcro en Carpet Right voor hun aandeel.

De producten die we leveren zijn met zorg vervaardigd, mocht er desondanks iets aan mankeren, dan zullen we het probleem naar tevredenheid oplossen.

Tenslotte stellen we het op prijs, wanneer we de gebruiker kunnen helpen met tips en wetenswaardigheden.